webshop Miet Wijns

Maak kennis met Dr. Roy Martina

Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, een internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie).

Hij heeft wereldwijd meer dan 300,000 mensen getraind inclusief artsen, professoren, atleten, therapeuten, coaches, ZZP’ers en managers in zijn speciaal ontwikkelde effectieve therapieën zoals RAPID (Allergie behandeling) Neuro-Emotionele Integratie (Therapie voor Emotionele Trauma’s) en INTEGRA (Geïntegreerde Alternatieve Geneeskunde). Hij is ook 8e graad zwarte band Grootmeester in de vechtsporten (Martial arts) en heeft 3 wereldrecords en zijn passie is fitness met Russische Kettlebells. Hij is getrouwd met Dr. Joy Martina, Psychic Psychologe, Filantroop, Best selling auteur van 8 boeken en grondlegger van de Christallin Oracle Training. Ze geven regelmatig samen internationale workshops met livestreaming over de hele wereld. Ze wonen met hun dochter Grace in Asheville North Carolina (VS), in de Appalachian gebergte. Joy doet veel werk voor kinderen in Afrika en hun moeders een beter leven te geven.

Roy’s Bestsellers

Gedurende de afgelopen 30 jaar heeft hij meer dan 70 boeken geschreven die vertaald zijn in 8 talen, waaronder de bestseller Emotioneel Evenwicht.


Ontdek vele van zijn boeken en CD's of luisterbestanden op de WEBSHOP

In de kijker: Omega Healing

Omega Healing is een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes. Het is ontwikkeld door Drs. Roy Martina, die de meest effectieve strategieën van acupunctuur, homeopathie, Reiki en vele andere technieken heeft gebruikt om een systeem te creëren, dat met behulp van synergie functioneert. Daardoor kan elke heling versnellen omdat het alle onderbewuste blokkades verwijdert en vervolgens de mind herprogrammeert om 100% op één lijn (congruent) te zijn met heling, gezondheid en geluk.

Drs. Martina raadt iedereen voor heling of als preventieve maatregel aan om elke dag te luisteren naar een serie van geleide meditaties, die bekend staan onder de naam Omega Healing Audio series.

De Omega Healing Audio series is een serie van 12 opeenvolgende geleide meditaties, die je mind zullen trainen voor heling en preventie van ziektes en om je lichaam jong, vitaal en gelukkig te houden.

Opeenvolging betekent dat ze ontworpen zijn om in een specifieke volgorde te beluisteren.

Je begint met het dagelijks beluisteren van nummer 1 en doet dit gedurende ten minste 3 tot 4 weken, voordat je kunt overgaan naar Omega healing sessie 2.

Wanneer je dit doet om ziektes te voorkomen is het raadzaam om 1 tot 2 keer per dag te luisteren naar de omega Healing Audio sessie: ‘s avonds voor je gaat slapen en ‘s morgens direct na het ontwaken.

Omega Healing Audio 1: ‘De Regelaar’
Omega Healing Audio 2: ‘Een nieuwe identiteit’
Omega Healing Audio 3: ‘Ontspanning en innerlijke heler’
Omega Healing Audio 4: ‘Programmering van het immuunsysteem’
Omega Healing Audio 5: ‘Biologische Verjonging´
Omega Healing Audio 6: ‘Programmeer je DNA.’
Omega Healing Audio 7: ‘Programmering van het zenuwstelsel´
Omega Healing Audio 8: ‘Synchronisatie van de elektromagnetische velden’
Omega Healing Audio 9: ‘Harmonisatie van de chakra’s
Omega Healing Audio 10: ‘Metaforische healing sessie’
Omega Healing Audio 11: ‘Onderhoud’
Omega Healing Audio 12: ‘Anti-kanker’

In de video hieronder geeft Roy meer uitleg over de Omega Healing.

Scroll naar boven