Quantum Training

Roy Martina
Roy Martina
Roy Martina

Drs. Roy Martina

is een gerenommeerd Europees holistisch arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en internationale trainer/spreker. Eén van zijn bekendste internationale bestsellers is Emotional Balance (Hay-House).

Hij heeft gewerkt en workshops gegeven met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaru Emoto, Janosh, Robert Bridgeman en Baptist de Pape. Hij heeft diverse nieuwe holistische therapieën ontwikkeld zoals Omega Healing, Emotioneel Evenwicht en Remote Chi (Heling op Afstand). Hij heeft meer dan 1.000 natuurlijke remedies ontwikkeld die in de USA worden verkocht.

 

Hij is al meer dan 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen en managers opgeleid. Van zijn 88 boeken zijn er miljoenen verkocht.
Hij is een wereldberoemde keynote spreker op conferenties en seminars en geeft lezingen en workshops over de hele wereld.

Zijn passie is het delen van zijn kennis en onderzoek. Als Quantum Mystic is hij een gepassioneerd student van de Quantum Wetten.

Joy & Roy Martina

Zijn vrouw Drs. Joy Martina, Ph.D., is een paranormaal psycholoog, bestsellerauteur en trainer.

Samen en afzonderlijk geven ze levensveranderende workshops en retraites over de hele wereld.

Hun 2 meest recente fascinerende creaties zijn de 100-daagse Masterclass Quantum Buitenzintuiglijk Waarnemen, ook wel Channeling genoemd en de opleiding Quantum Connection Hypnosis die veel verder gaat dan traditionele hypnose.

media

Volg Roy op social media:

Tot binnenkort bij een van onze Workshops

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

#Workshops
Scroll naar boven