quantum hypnose

Quantum Hypnose vertrekt vanuit de stelling dat je geboren wordt met de mogelijkheid om alles te bereiken wat je wil, een pure mens met zijn volledig potentieel ter beschikking ofwel je ‘quantum zelf’.

Naarmate we ouder worden verliezen we de voeling met die pure versie van onszelf en benutten we niet ons volle potentieel. Door onze opvoeding, omgeving en de gebeurtenissen in de loop van ons leven, geloven we dat we beperkt zijn in wat we kunnen bereiken of realiseren op vlak van carrière, relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Quantum Hypnose is een hulpmiddel om mentale en fysieke problemen of vervelende gewoontes waar je mee kampt bij de wortel aan te pakken en te focussen op de toekomst die jij wilt.

En het is volledig natuurlijk.

Quantum Hypnotherapie is een vorm van hypnotherapie die zich richt op het veranderen van onderliggende overtuigingen en patronen die ons belemmeren om ons doelen te bereiken.

Het maakt gebruik van de nieuwste inzichten in de quantumfysica en neuro-linguïstische programmatie (NLP) om snel en diepgaande veranderingen te bewerkstelligen.

Het doel van Quantum Hypnotherapie is om mensen te helpen hun beperkende overtuigingen op te lossen en hun volle potentieel te bereiken, zodat ze gelukkiger en succesvoller in hun leven kunnen zijn.

Trainers
Roy Martina

Roy Martina

Lees meer…

therapeuten

“Quantum Hypnose vertrekt vanuit de stelling dat je geboren wordt met de mogelijkheid om alles te bereiken wat je wil, een pure mens met zijn volledig potentieel ter beschikking ofwel je ‘quantum zelf’. .”

Yves De Wolf

contact:
Yves De Wolf
Stanislas Leclefstraat 3
2600 Berchem
gsm: 0477 98 25 46
https://sensityves.be/

Scroll naar boven