Jan Bommerez

Online cursus ‘De Kunst van het loslaten’
Van nature kan ieder mens loslaten alleen zijn we dit dikwijls verleerd vanwege alle ervaringen in ons leven. Gelukkig kun je de kunst van het loslaten weer terugkrijgen met een beproefde methode. Hierbij leer je te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van met je drukke geest. Blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in ons gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons alsmaar in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die we tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen. Met deze methode bereik je veel sneller je doel dan met allerlei mind-technieken. Deelnemers zijn vooral blij met de kracht, de eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren.

leren loslaten

Wil je ook leren loslaten? Volg de online cursus “De kunst van het loslaten”. De cursus wordt gegeven door Jan Bommerez, ervaringsdeskundige en schrijver van bestsellers als “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen”.

“De kunst van het loslaten” is een ervaringsgerichte training, ondersteund door sprekend beeldmateriaal. We voeren verschillende oefeningen uit, waarmee je de kunst van het loslaten zelf zult ervaren. Oefeningen die je makkelijk bij jezelf en anderen kunt toepassen.

Jan Bommerez is schrijver, trainer, inspirator en specialist in doorbraak- en transformatieprocessen. Jan heeft gedurende 40 jaar duizenden managers en ondernemers getraind en zo’n 5000 particulieren. 

Het meeste werk van Jan Bommerez richt zich op de onderwerpen flow en transformatie. Transformeren kan alleen maar als je bereid en in staat bent om los te laten en dat blijkt soms een hele opgave daar loslaten altijd begint met toe te laten wat is.

Loslaten kan je leren!

Klik op onderstaande link voor 3 gratis lessen 

https://www.lerenloslaten.com/3-gratis-lessen/

Volg Jan op social media:

Scroll naar boven