NLP

Wat is nlp?

Neuro-linguïstische programmatie (NLP)wordt gebruikt als een vorm van psychotherapie. Het is gericht op het helpen van mensen om belemmeringen en beperkende overtuigingen te identificeren en te veranderen door middel van communicatie en taal.

NLP maakt gebruik van technieken zoals rapportage, visualisatie en affirmaties om cliënten te helpen hun denken en gedrag te veranderen.

Het doel van NLP-therapie is om mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken en meer zelfvertrouwen en geluk in hun leven te creëren.

 

Hoe werkt nlp?

Neuro-Linguïstisch-Programmeren (NLP) ontwikkelt voornamelijk het gedeelte van de hersenen dat we gebruiken bij inter-persoonlijke en de intra-persoonlijke communicatie.

Dit wil zeggen: je vermogen om te communiceren met andere personen en het vermogen om binnenin jezelf je aanwezige talenten en potentiële vermogens aan te spreken, en optimaal te leren gebruiken in de omstandigheden waarin je dat wenst.

Met communicatie bedoelen we, informatie ontvangen, verwerken, en uitzenden.

Door NLP word je nog meer bewust van alles wat je denkt, voelt en doet. Dat leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke domeinen van je leven.

trainers

Paul Liekens

Trainer

Milan Somers

trainer

Scroll naar boven