Milan Somers

Milan is de eigenaar van het Response Instituut en Hypnosezorg Nederland/ België, organisatie die zich richt op het helpen van mensen om hun droomleven te realiseren door het doorbreken van blokkades en programmeringen.

Transforming lives through the use of quantum and the power of mind.

Quantum Mind Coach
Milan Somers

Milan Somers is een expert op het gebied van communiceren met het onderbewustzijn en het quantumveld. 

Hij heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van quantum zelfhypnose, een techniek die gebruik maakt van hypnose om het onderbewustzijn te beïnvloeden en zo gewenste veranderingen in het leven te bewerkstelligen.

Milan Somers werkt samen met verschillende experts op het gebied van hypnose, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en Quantum om zijn klanten de best mogelijke begeleiding te bieden.

Bovendien heeft hij zichzelf getraind bij bekende namen als Richard Bandler, Tony Robbins, Roy Martina en Dr. Joe Dispenza

Deze experts hebben allemaal hun eigen expertisegebieden en hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van Milan Somers.

 

Samen met Roy Martina heeft hij als doel om Quantum hypnose in de wereld te zetten om mensen te helpen hun leven te verbeteren en hun doelen te bereiken. 

Zijn expertise in communicatie met het onderbewustzijn en het quantumveld is een waardevol instrument voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun droomleven te realiseren en hun blokkades te doorbreken.

MIJN NIEUWE BOEK

“REGISSEER JOUW EIGEN LEVEN”

 IS NU TE BESTELLEN VIA DEZE LINK

Bekijk hieronder enkele recensie video's van Milan

Enkel video's...

Meer video’s kan je bekijken op het videokanaal van Response Instituut

Met inspirerende groet,
Milan Somers

Contactgegevens:

Response Instituut
Zuidhoven 11
6042 PB Roermond

T 0475-211286
E milan@response-instituut.nl
I www.response-instituut.nl

Volg Milan op social media:

Scroll naar boven