Kurkuma

Kurkuma en Curcumin Plus

curcumine
Curcumin Plus

Kurkuma is een specerij die veel gebruikt wordt in de Aziatische keuken. Het heeft een gele kleur en een aromatische smaak. Maar kurkuma is meer dan alleen een smaakmaker. 

Het bevat ook een stof genaamd curcumine, die veel gezondheidsvoordelen heeft. Curcumine is een krachtige antioxidant, ontstekingsremmer, antibacterieel en antiviraal middel.

 

Het kan helpen bij het voorkomen en behandelen van verschillende aandoeningen, zoals artritis, diabetes, kanker, Alzheimer en depressie.

Curcumin plus is een supplement dat een hoge dosis curcumine bevat. Het is 277 keer sterker geconcentreerd dan de gewone kurkuma die je in de winkel koopt. 

Daarom heb je maar 10 druppels per dag nodig om van de voordelen van curcumine te profiteren. Curcumin plus is makkelijk in te nemen en heeft geen bijwerkingen. Het is een natuurlijk en veilig product dat je gezondheid kan ondersteunen en verbeteren.

Moringa+boost

De kracht van Moringa.

Met de winter voor de deur is het belangrijk om ons immuunsysteem te versterken tegen seizoensgebonden uitdagingen.
De winter brengt veel virussen en verkoudheden met zich mee. Daarom is het cruciaal om prioriteit te geven aan onze gezondheid en ons welzijn.
Een effectieve manier om je immuunsysteem een boost te geven, is door het gebruik van voedingssupplementen. Onder de vele opties springt Moringa eruit als een krachtpatser van essentiële voedingsstoffen.

Moringa+boost: de voordelen

  • Versterkt het immuunsysteem
  • Biedt buitengewone ontstekingsremmende eigenschappen
  • Is een krachtige antioxidant
  • Helpt de bloeddruk te verlagen
  • Helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren
  • Helpt voedingstekorten aan te vullen
  • Vergemakkelijkt de darmtransit
  • Helpt oxidatieve stress te verminderen

Duurzame productie voor optimale kwaliteit

Goodwin Nutrition srl, een Belgisch bedrijf, produceert Moringa+Boost voedingssupplementen in samenwerking met kleine biologische boeren in Andalusië.

De productie gebeurt op ecologische wijze, met een zeer laag waterverbruik. De groeicyclus van moringa in Europa is tussen juni en september. Tijdens deze periode worden de bladeren met de hand geoogst en op natuurlijke wijze gedroogd, zonder enige vorm van behandeling of transport.

De gehele productieketen, van het zaad tot de eindproducten gebeurt in Europa. 

De 5 topproducten

Moringa immuun systeem

Moringa+Boost Immuun Defensie Capsules

Voedingssupplement met Moringa, Magnesium, Zink en Vitamine D. 2 capsules per dag Programma van 60 dagen

Moringa Menopause Gel Sticks

Moringa+Boost Menopauze Gel Sticks

Voedingssupplement op basis van Moringa, Acerola, Engelwortel en Citroenmelisse. Bevat magnesium, calcium, ijzer en vitamine B6, B12, C, D en K1

Moringa senioren gel stick

Moringa+Boost Senioren Gel Sticks

Voedingssupplement op basis van Moringa en Acerola. Bevat magnesium, calcium en vitamine A, B1, C en E.

Infusie VITALITY Moringa / Guayusa / Kurkuma

Vitaliserende kruidenthee met Guayusa, Moringa, Citroengras, Citroenolie, Kurkuma, Citroenschil en Stevia.

Moringa Bladpoeder en Acerola

Moringa Oleifera bladpoeder + Acerola

Puur Moringa Oleifera bladpoeder + Acerola fruitpoeder. Een bron van energie en welzijn. Veganistische proteïnen. Glutenvrij.

Life Quantum App
LIFE QUANTUM APP

We leven in een wereld van chaos en verandering. Iedereen heeft hier ‘last’ van, op zijn of haar eigen manier. Maar deze verandering hoeft niet per sé negatief te zijn voor je. Juist niet. Deze verandering kun je ook gebruiken om jouw gewenste toekomst te creëren.

Hoe? Heel simpel. Bekijk onderstaand filmpje waarin drs. Roy Martina uitlegt wat deze manifestatie Quantum Life-app voor jou kan betekenen.

 

 
Life Quantum App

“Leef je droomleven met ’s werelds eerste Manifestatie-App die je onderbewustzijn op één lijn brengt met de verlangens van je hart en die jouw onbewuste sabotagemechanismen elimineert.”

 

Wil jij dat ook? Klik dan op deze link om de app GRATIS uit te proberen en ga aan de slag om jouw eigen Quantum Movie te maken.

Scroll naar boven