Paul Liekens

Na een klassieke opleiding en een bloeiende carrière in de zakenwereld, begon Paul Liekens in de jaren 70 met de studie van piramide energie en deed daar zijn interesse op voor alle bewustzijnsverruimende studies: 

Door de piramide energie gebeurden er spectaculaire genezingen.

heart systems

Toch was er hier en daar iemand waarbij deze helende energie nauwelijks effect had. Dit verbaasde Paul en daardoor ging hij zich afvragen: “Wat doet iemand om deze helende energie niet toe te laten?”

Zo kwam hij bij NLP terecht, de studie van het onderbewuste, die alle lichaamsprocessen regelt.

Hij volgde de opleiding en werd gecertificeerd als NLP Trainer door Anne Linden van het New York Training Institute voor NLP (NYTI). Omdat deze materie hem zo boeide volgde hij ook trainingen bij Dr. Richard Bandler, grondlegger van NLP, John Grindler, Robert Dilts en anderen.

Hij startte zijn eigen NLP-opleiding instituut: “Heart Systems” en certificeerde zelf zo een 700 mensen.

Hij is ook opgeleid tot Inca sjamaan door Alberto Villoldo en trok samen met een groep Inca sjamanen een maand door het Amazonegebied in Peru.

Momenteel deelt hij samen met Myr-I-am zijn jarenlange ervaringen in één-dag-workshops. De beste NLP-oefeningen worden geselecteerd en in boeiende transformerende workshops gegeven. 

Samen geven ze ook de Munay-Ki inwijdingen.

Myr-I-am

Myr-I-am is de stuwende kracht achter deze workshops en inwijdingen. Haar ervaring als lesgever en Reiki Master zijn een mooie verrijking. Haar kennis, deskundigheid en ervaring op gebied van energiewerk maken de samenwerking tot een uniek geheel waarvan mensen zeggen dat dit hun leven veranderde. Ze stelt ook de syllabussen samen die telkens een zeer gewaardeerde bron zijn van informatie.

De poort naar bewustzijnsverruiming van Myr-I-am opende zich toen ze het label CVS opgekleefd kreeg. De behandelende specialist kon niets voor haar doen. Ze wou en zou genezen en kreeg dit ook voor elkaar o.a. door de Reiki zelfbehandeling meermaals daags toe te passen. Reiki gaf haar de mogelijkheid tot herstel en zelfs tot genezing. Reiki is niet enkel een healingsmethode, het is ook een pad naar bewustzijn die haar van een zwakkere naar een wakkere persoon transformeerde. In de workshop en het boek “Voor mensen die het moe-zijn moezijn” neemt ze je mee in haar boeiende herovering, wedergeboorte verhaal van klacht naar kracht naar een vitaal en gezond leven.

reiki

Myr-I-am volgde ook nog heel wat andere cursussen en inwijdingen zoals Deeksha, Diksha, Golden Orb inwijding en inwijdingen van Janosh. Ze volgde sjamanisme bij o.a. Jo Man, Nature’s Call, Lucia van de tuin van de moeder, en “haar” favoriete sjamaan en Reiki Master Frank Coppieters. Ze werd door Paul Liekens en later door Donna Marquesa ingewijd in het Inca Sjamanisme. Daarna begon ze aan de boeiende NLP-materie.

Myr-I-am snuffelt in de archieven en de oude computer van Paul en haalt ware schatten naar boven die ze verwerkt tot pareltjes van workshops. Er ligt nog zoveel onuitgeschreven wijsheid klaar om ontgonnen te worden.

Boeken

Paul schreef voor Ank Hermes, tot deze haar deuren sloot, meer dan 20 boeken over NLP, sjamanisme, piramide energie, reïncarnatie, karma, allergie. Na de sluiting van Ank Hermes geeft hij samen met Myr-I-am boeken uit in eigen beheer. Je kan deze via de webshop bestellen, klik hier. Paul kocht ook al zijn restvoorraad zelfgeschreven boeken van Ank Hermes over. Wat er nog rest kan je er ook bestellen. Het bestverkochte Ank Hermes Ankertje werd ook al terug in eigen beheer heruitgegeven.

Myr-I-am schreef samen met Paul 3 recente boeken en schreef zelf ook al 4 Reiki boeken.

Huidige activiteiten

We geven o.a. volgende workshops:

  • Inwijdingen van Munay-ki (Sjamanisme)
  • Inwijdingen Reiki.
  • Reiki groepsbehandelingen.
  • NLP ééndagsworkshop: Workshop voor mensen die het moe-zijn moezijn.
  • NLP ééndagsworkshop: Allergie-dag: Hoe kom je er direct van af?
  • NLP ééndagsworkshop: Bevrijd je van negatieve emoties en angsten.
  • NLP ééndagsworkshop: De lemniscaat oogbewegings techniek.
  • Het helend NLP en Sjamanen mimespel.
  • Vuurceremonies.
  • Piramide-energie evenementen.

De workshops gaan door ten huize van Paul Liekens te 9860 Scheldewindeke in kleine groepjes.

Website Paul Liekens: https://www.paulliekens.be

Myr-I-am: https://www.myr-i-am.com

Munay-Ki: https://www.munay-ki.be

Facebook klik hier

Klik hier om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

bekijk enkele videos

Volg Paul en Myr-i-am op social media:

Scroll naar boven