Cursus Vitaliteit

Vitaliteit betekent bruisen van energie, mentale veerkracht, positiviteit en levensvreugde.

cursus vitaliteit

Ontdek de ware essentie van vitaliteit met onze uitgebreide cursus! We dompelen je onder in de veelzijdige wereld van vitaliteit, met aandacht voor fysieke, mentale, emotionele en zingevende gezondheid. Het doel? Een volledig begrip krijgen van vitaliteit en zijn nauwe relatie met welzijn, vooral bij hooggevoelige mensen.

Onze cursus begint met het verkennen van de complexe aard van vitaliteit, waarbij we benadrukken dat het veel meer omvat dan alleen fysieke gezondheid. Het omvat een gezonde geest, emotioneel evenwicht en het vinden van zingeving in het leven.

Vitaliteit betekent bruisen van energie, mentale veerkracht, positiviteit en levensvreugde.

We leggen de focus op voeding en de diepgaande impact ervan op de emotionele toestand, vooral bij hooggevoeligen. Bij Mannaz School benaderen we voeding vanuit een holistisch perspectief, met aandacht voor biologisch, vegetarisch, glutenvrij en suikervrij eten vanwege veelvoorkomende allergieën bij hooggevoelige personen. Onze aanpak is gebaseerd op het werk van vooraanstaande experts zoals dr. Roy Martina, Ibora Zant, Anthony Robbins en dr. Hay.
De onderwerpen die we behandelen zijn uiteenlopend; van de waarde van een gezonde geest en overtuigingen tot het ontwikkelen van een mindset gericht op vitaliteit, stressmanagement, fundamenten van gezondheid tot voedingsgerelateerde burn-outs. Door inzichten, reflectievragen en praktische tips aan te reiken, bieden we deelnemers de tools om bewuste keuzes te maken voor een gezonder en vitaler leven.

Doelenworkshop voor welbewuste dames

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen en belicht de rol van doelen in het leven van bewuste en doelgerichte vrouwen.

Deze workshop concentreert zich op het identificeren en realiseren van doelen die resoneren met de aspiraties en uitdagingen van bewuste vrouwen.

Het biedt praktische strategieën om doelen te formuleren die passen bij hun levenspad en moedigt aan tot zelfontplooiing, veerkracht en persoonlijke groei.

Prijs is 35€

Koken met etherische olie

Stel je voor: de heerlijke geur van vers bereide kruidige gerechten die niet alleen je zintuigen prikkelen maar ook bijdragen aan je welzijn.

Dat is precies wat onze gloednieuwe cursus “Koken met Aromatherapie” te bieden heeft! Speciaal ontworpen voor levensgenieters zoals jij, combineert deze cursus de kunst van het koken met de kracht van aromatherapie om een unieke culinaire ervaring te creëren.
Leer hoe je smaakvolle gerechten kunt bereiden met behulp van zorgvuldig geselecteerde kruiden, specerijen en essentiële oliën die niet alleen je smaakpapillen verwennen, maar ook je welzijn stimuleren.
Ontdek hoe je met eenvoudige, natuurlijke ingrediënten de gezondheid bevordert terwijl je culinaire meesterwerken creëert. Van heerlijke soepen en hoofdgerechten tot verrukkelijke desserts, deze cursus biedt een uitgebreide duik in de wereld van smaken en aromatherapie.

Wat kun je verwachten:

 

• Stapsgewijze begeleiding om smaakvolle gerechten te bereiden met aromatische toevoegingen.
• Inzicht in de voordelen van aromatherapie voor welzijn en gezondheid.
• Praktische tips en trucs om eenvoudig aroma toe te voegen aan je dagelijkse kookroutine.
• Een boeiende en interactieve online leeromgeving die gemakkelijk te volgen is, ongeacht je kookervaring.

Of je nu een ervaren thuiskok bent of net begint, “Koken met Aromatherapie” is jouw kans om nieuwe culinaire hoogten te bereiken terwijl je je welzijn verbetert.
Schrijf je vandaag nog in en ontdek de verrassende wereld van culinaire creativiteit en aromatische geneugten!

Prijs is €59

Scroll naar boven