Roy Martina in Antwerpen!

Roy Martina in Antwerpen

Ontmoet Dr. Roy Martina: Pionier in Alternatieve Geneeswijzen

Het Begin van een Inspirerende Reis

Maak kennis met de inspirerende persoonlijkheid van Dr. Roy Martina, een grensverleggende arts die op 29 september 1953 werd geboren op het prachtige Curaçao. Zijn unieke benadering van geneeskunde heeft alternatieve geneeswijzen op de kaart gezet en miljoenen mensen wereldwijd geïnspireerd.

Jeugd en Gezondheidsuitdagingen

Roy Martina’s reis begon met een jeugd getekend door astmatische bronchitis, wat hem vaak naar de dokter bracht. Echter, bijwerkingen van de voorgeschreven medicijnen en een aangeboren allergische gevoeligheid maakten zijn weg naar heling ingewikkeld.

Op zoek naar een uitweg ontdekte hij vechtsporten, wat niet alleen zijn fysieke gezondheid versterkte, maar ook zijn mentale veerkracht opbouwde. Deze achtergrond in vechtsporten culmineerde in zijn triomf als de Nederlandse middengewicht karatekampioen, wat zijn vastberadenheid om uitdagingen aan te gaan en te overwinnen alleen maar versterkte.

Van Basisarts tot Alternatieve Geneeswijzen

In 1970 zette Roy Martina zijn academische reis voort aan de Universiteit Utrecht, waar hij geneeskunde studeerde. Hoewel hij oorspronkelijk droomde van een carrière als chirurg, veranderde een ernstig auto-ongeluk op 22-jarige leeftijd de loop van zijn leven. Ondanks dit tegenslag liet hij zich niet ontmoedigen en behaalde hij in 1977 zijn diploma als basisarts.


Zijn interesse in alternatieve geneeswijzen leidde hem naar de kliniek voor homeopathie en acupunctuur van C. Hamburger in Nijmegen. Hier begon hij te experimenteren met acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie en voedingsleer. Deze duik in diverse holistische praktijken leidde tot zijn ontwikkeling van de revolutionaire Neuro Emotionele Integratie (NEI)-therapie.

Een Leven van Doorzettingsvermogen

Dr. Roy Martina’s reis is er een van doorzettingsvermogen, ontdekking en grensverleggende prestaties. Hij heeft niet alleen duizend homeopathische geneesmiddelen ontwikkeld, maar ook talloze mensen geholpen om hun weg naar welzijn en innerlijke balans te vinden. Roy Martina’s vastberadenheid om de wereld van genezing te transformeren heeft hem tot een pionier in alternatieve geneeswijzen gemaakt, en zijn erfenis zal ongetwijfeld voortleven in de harten van degenen die hij heeft aangeraakt.

Scroll naar boven