nei

Wat is NEI?

Neuro Emotionele Integratie of NEI is een methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, emotionele problemen of lichamelijke klachten op een vriendelijke manier op te lossen

  • Leven vanuit je eigen kracht.
  • In balans zijn met je emoties.
  • Een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect kennen.
  • Geen last van angsten, spanningen of fobieën en andere belemmerende emoties meer hebben.

Willen we dat niet allemaal?

De arts Roy Martina heeft een methode ontwikkeld waarmee men zelf aan de slag kan om emoties die een lichamelijke of geestelijke blokkade vormen op te sporen en op te lossen. De methode werkt snel en doeltreffend.

Roy Martina ontdekte in zijn artsenpraktijk dat veel klachten moeilijk te behandelen zijn en dat de analyse ervan lang kan duren. Hij ontdekte dat bij veel lichamelijke en geestelijke klachten een emotie de belemmering voor genezing is. Ons lichaam geeft precies, van moment tot moment, aan of wij emotioneel in evenwicht zijn of niet.

Indien het Emotioneel Evenwicht verstoord is leidt dat tot verlies van energie, eigenwaarde en zelfrespect. Daardoor ervaart men angst, een fobie, onzekerheid, boosheid, jaloezie en andere klachten en bestaat de kans dat er gezondheidsklachten, gebrek aan vitaliteit en verlies van levensenergie optreden.

Emotioneel Evenwicht is een unieke en revolutionaire methode, gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen. Het is snel aan te leren en je zult de relatie gaan zien tussen hoe jij je lichamelijk voelt en je gedrag. Dit geeft je de sleutel in handen om dat te creëren wat je wilt.

Lage eigenwaarde, fobieën, depressies, hoofdpijnen, moeheid en nervositeit zullen tot het verleden behoren.

Emotioneel Evenwicht ligt nu binnen ieders bereik en is de eerste stap naar totale vitaliteit.

trainers
Roy Martina

Roy Martina

is een gerenommeerd Europees holistisch arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en internationale trainer/spreker. Lees meer...

Therapeuten

Nei-therapie – Quantum Hypnose – Bachbloesems

Yves De Wolf

contact: Yves De Wolf Stanislas Leclefstraat 3 2600 Berchem gsm: 0477 98 25 46 https://sensityves.be/
Annick-Lentacker

NEI, NIF (Neuro Inner Fusion) en FLOW test. Werkt met welbewuste en gevoelige dames van 45+

Annick Lentacker

contact:
Lady Annick Lentacker
Sint-Ursmarusstraat 70
9200 Baasrode
gsm: 0476 29 99 39
https:/welbewust.webs.com

#nei
Scroll naar boven