Olive Oil

Cursus koken met Aromatherapie

Stel je voor: de heerlijke geur van vers bereide kruidige gerechten die niet alleen je zintuigen prikkelen maar ook bijdragen aan je welzijn.

koken met aromatherapie

Dat is precies wat onze gloednieuwe cursus "Koken met Aromatherapie" te bieden heeft!

Speciaal ontworpen voor levensgenieters zoals jij, combineert deze cursus de kunst van het koken met de kracht van aromatherapie om een unieke culinaire ervaring te creëren. Leer hoe je smaakvolle gerechten kunt bereiden met behulp van zorgvuldig geselecteerde kruiden, specerijen en essentiële oliën die niet alleen je smaakpapillen verwennen, maar ook je welzijn stimuleren.

Ontdek hoe je met eenvoudige, natuurlijke ingrediënten de gezondheid bevordert terwijl je culinaire meesterwerken creëert. Van heerlijke soepen en hoofdgerechten tot verrukkelijke desserts, deze cursus biedt een uitgebreide duik in de wereld van smaken en aromatherapie.

Wat kun je verwachten:

 

* Stapsgewijze begeleiding om smaakvolle gerechten te bereiden met aromatische toevoegingen.

* Inzicht in de voordelen van aromatherapie voor welzijn en gezondheid.

* Praktische tips en trucs om eenvoudig aroma toe te voegen aan je dagelijkse kookroutine.

* Een boeiende en interactieve online leeromgeving die gemakkelijk te volgen is, ongeacht je kookervaring.

Of je nu een ervaren thuiskok bent of net begint, “Koken met Aromatherapie” is jouw kans om nieuwe culinaire hoogten te bereiken terwijl je je welzijn verbetert.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de verrassende wereld van culinaire creativiteit en aromatische geneugten! Klik hier om je plaats te reserveren annicklentacker@yahoo.com

De prijs voor de cursus is € 59 en de volledige opbrengst gaat naar Mannaz vzw, coaching, therapie en onderwijs voor gevoelige hoogbegaafden en begaafde hooggevoeligen. 

Bestellen kan hier – Mannaz Agora Webshop (canva.site)

Met smakelijke groeten,

Lady Annick Lentacker

Mannaz vzw

Scroll naar boven